Bracket típusok‎ > ‎

Pure
Kapható:

az Ortho Technology  verziói szerint:

Roth értékekkel*

McLaughlin, Bennett, ésTrevisi értékekkel*

Standard Edgewise formula szerintPURE
® Páciens esztétika
A makró fénykép megmutatja a PURE bracket hibátlan 
áttetszőségét. Ez a bracket-rendszer kizárólag mono-kristályos zafírból készül a üvegszerű átláthatóság érdekében a kiváló esztétika biztosítására. Szinte láthatatlan minden fogszín árnyalat esetén és kristálytiszta marad, elszíneződés nélkül, a kezelés egésze során.


PURE® Páciens komfort
Minden PURE bracket gyémánt és hő-polírozott, lekerekített, sima sarkai páratlan beteg kényelmet biztosítanak. A kis méret és az alacsony profilú kialakítás egy ideális bracketet kínál mind a klinikusok, mind a betegek részére egyaránt.

A PURE bracketek funkcionálisak is, a kötő-szárnyak könnyen használhatók, kivételesen erősek és rendkívül törésállók.
.

PURE® Erős tapadás
Mikroszkopikus fényképek megmutatják az egyedülálló DFM (Double Fusing Method ™) dupla fúziósmódszert. A PURE ragasztási felszínét cirkónium-por vonja be, ami millió karcolás létrehozásával mechanikailag rögzül a bracket bázis a ragasztóhoz.

Ez a gyártási eljárás lehetővé teszi a biztonságos tapadást a kezelés időtartama alatt, és kiszámítható leválaszthatóságot biztosít a kezelés végén.

PURE® Kontúrozott talp
Az anatómiailag kontúros bracket bázis lehetővé teszi annak gyors és könnyű felhelyezését. A konturált fog specifikus kialakítás tökéletesen illik a fog domborulataihoz, növeli a tapadási szilárdságot, és a ragasztási eljárást meggyorsítja.


További információ (Katalógus) a lap alján

Érdekli ez a termék? Vegye fel velünk a kapcsolatot!